+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

JOUW BEURS OF INTERIEUR WORDT ONZE ZORG

Het projectmanagement van jouw nieuwe interieur, beurs of event kan complex zijn. Je moet veel regelen en deadlines uit het draaiboek bewaken. En dan is er ook nog je dagelijkse werk.

Terwijl jij je focust op jouw dagelijkse werk, neemt één van onze projectmanagers je alle zorgen rondom de beursstand of interieurproject uit handen. Hij zorgt aan de hand van het stand-ontwerp of interieur-ontwerp voor gedetailleerde maatvoeringstekeningen, inkoop van materialen, productie van meubelen, planning van monteurs, logistiek en een kant-en-klare oplevering.

Kortom; je projectmanager neemt je alle zorgen uit handen, hanteert een strakke planning en zit overal bovenop. Je vaste aanspreekpunt is altijd beschikbaar voor jouw vragen en trekt jou op tijd aan je jasje als hij/zij iets van je nodig heeft.

Onze specialisten op kantoor, in onze werkplaats, onderweg in onze eigen vrachtwagens en onze eigen monteurs op locatie zorgen voor een sleutelklaar resultaat. En we staan altijd voor je klaar, waar in Europa je ook zit.

WIL JIJ OOK EEN KWALITATIEVE BEURSSTAND OF INTERIEUR ZONDER ZORGEN? NEEM CONTACT OP!

Bel me terug