+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de planning van standbouwprojecten. In het voortraject assisteer je de directie met de volledige onderbouwing van offertes en zorg je voor een sluitende kostprijsberekening van de stand die gebouwd moet worden.

Voor aanvang van de diverse projecten draag je zorg voor eventuele vergunningen, je regelt het goederentransport en je bent het aanspreekpunt voor de bouwkundig medewerkers op de werkvloer. Bij aanvang van de opbouwperiode van de beurs draag je de zorg over aan de buitendienst. Je vaste locatie is onze vestiging in Ulft. Verder ondersteun je onze interieurbouwtak met diverse voorbereidende werkzaamheden zoals hierboven omschreven.

WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE WERKVOORBEREIDER?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de standbouw- en/of timmerindustrie
  • Ruime ervaring als werkvoorbereider; bij voorkeur in de stand- en/of interieurbouw
  • Flexibele instelling
  • In verband met het internationale karakter van Impulz Expo heb je een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal, Franse taal is een pré.

Je bent een initiatiefrijke, besluitvaardige zelfstarter met oog voor het totaaloverzicht. Je realiseert een resultaat wat zowel commercieel als operationeel succesvol is. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis overtuigingskracht. Door jouw inzet heeft de klant van begin tot eind een perfecte ervaring met Impulz Expo.

WAT BIEDEN WIJ AAN ONZE WERKVOORBEREIDER?

  • Op vrijdagmiddag een borrel waar wij trakteren op bier, wijn of fris!
  • We zijn nationaal en internationaal werkzaam, dus reizen voor je werk komt voor, waarbij wij uiteraard hotels & ontbijt regelen en onkosten vergoeden.
  • Een salaris conform de CAO Tentoonstellingsbouw
  • Elke week hebben wij weer nieuwe projecten waardoor het werk je nooit gaat vervelen.
  • Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

BEDRIJFSPROFIEL

Impulz Expo is een professioneel en vakkundig stand- & Interieurbouw Bedrijf, gevestigd in Ulft. Wij werken op diverse beurzen in binnen- en buitenland en dragen zorg voor alles dat te maken heeft met het ontwerpen, bouwen en inrichten van stands. Impulz Interiors is al jaren een toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers op het gebied van afbouw en montage. Vanuit Ulft worden onze mensen ingepland op alle voorkomende projecten door heel Nederland, maar ook daarbuiten.

WORD JIJ ENTHOUSIAST BIJ HET LEZEN VAN DEZE VACATURE?

Reageer dan snel via het formulier hiernaast, tnv Daniëlle Ansink, of stuur je motivatie en Curriculum Vitae aan Daniëlle Ansink, Nijverheidsweg 5, 7071 CH te Ulft.

Solliciteer

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.