+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

Werkvoorbereider

BEDRIJFSPROFIEL

Impulz Expo is een professioneel en vakkundig Stand- & Interieurbouw Bedrijf, gevestigd in Ulft. Wij werken op diverse beurzen in binnen- en buitenland en dragen zorg voor alles dat te maken heeft met het ontwerpen, bouwen en inrichten van stands. Impulz Interiors is al jaren een toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers op het gebied van afbouw en montage. Vanuit Ulft worden onze mensen ingepland op alle voorkomende projecten door heel Nederland, maar ook daarbuiten.

FUNCTIEOMSCHRIJVING WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider bij Impulz ben je voornamelijk bezig voor de standbouwtak. De directie stelt de offerte op, waarbij jij kan ondersteund door bijvoorbeeld het aanleveren van bepaalde vaste prijzen en het onderbouwen van de offerte. Wanneer de offerte rond is en de klant is akkoord, ga jij bezig met de voorbereidingen voor de beurzen. In de aanloopperiode ben jij verantwoordelijk voor het aanvragen van o.a. stroompunten op de beurs, opbouwpassen, werkvergunningen en buitenlandverklaringen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor klanten en collega’s bij eventuele vragen en maak je technische tekeningen.
Tijdens de gehele periode houd je de projectadministratie van de standbouw bij op de server. Dit houdt in dat je werkorders maakt, paklijsten genereert, achteraf alles controleert wanneer het vanuit de buitendienst weer wordt ingeleverd en dat je alles netjes archiveert.
Voor de opbouwperiode draag je de zorg over aan de mannen van de buitendienst, nadat je de projecten met hen hebt doorgenomen. Na afloop van een project evalueer je met de collega’s hoe het is verlopen.
Af en toe ondersteun je ook onze interieurbouwtak met diverse voorbereidende werkzaamheden zoals hierboven genoemd.

WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE WERKVOORBEREIDER?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de standbouw- en/of timmerindustrie
 • Flexibele instelling
 • In verband met het internationale karakter van Impulz Expo heb je een goede beheersing van de Engelse taal. Duits en Frans is een pré

Je bent een initiatiefrijke, besluitvaardige zelfstarter met oog voor het totaaloverzicht. Je realiseert een resultaat wat zowel commercieel als operationeel succesvol is. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis overtuigingskracht. Door jouw inzet heeft de klant van begin tot eind een perfecte ervaring met Impulz Expo.

WAT BIEDEN WIJ AAN ONZE WERKVOORBEREIDER?

 • Een salaris tussen €3100 en €3500 bruto per maand op fulltime basis (37,5 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer
 • 24 vakantiedagen per jaar, met daarnaast de mogelijkheid om eventuele overuren op te bouwen naar tijd voor tijd uren
 • Pensioenopbouw bij Oak Pensioen, waarbij wij de helft van de premie betalen
 • Leuke bedrijfsfeestjes in de zomer en voor de kerst
 • Elke week hebben wij weer nieuwe projecten waardoor het werk je nooit gaat vervelen
 • Op vrijdagmiddag een borrel waar wij trakteren op bier, wijn of fris

WORD JIJ ENTHOUSIAST BIJ HET LEZEN VAN DEZE VACATURE?

Reageer dan snel via het formulier hiernaast, tnv Debbie Bijleveld, of stuur je motivatie en Curriculum Vitae aan Debbie Bijleveld, Nijverheidsweg 5, 7071 CH te Ulft.

Solliciteer

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.