+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

IS JE KANTOOR AAN EEN OPFRISSER TOE?

Impulz Expo ontwerpt maatwerk interieurs voor de zakelijke markt, al 18 jaar. Van een complete inrichting voor kantoren, retail, horeca, zorg– en onderwijsinstellingen tot een enkel meubelstuk zoals een balie, keuken of kastenwand op maat; wij kunnen het interieur ontwerpen én ook produceren, leveren en monteren.

EEN GOED ZAKELIJK INTERIEUR-ONTWERP BEGINT BIJ GOED LUISTEREN

Ons ontwerp begint bij het luisteren naar jouw wensen. We vragen je dus allereerst de oren van het hoofd over je bedrijfsdoelstellingen en de gebruikers van het interieur. Wat vinden zij belangrijk? Aan welke ARBO-regels moet het interieur voldoen? Als we alle wensen en eisen op een rij hebben, maken we een ontwerp in 2D of 3D voorstelling, zodat je precies ziet hoe de ruimte eruit komt te zien.

Heb je zelf al een kladje met ideeën, of een moodboard? Wij gaan er graag mee aan de slag om er jouw droominterieur van te maken.

Heb je zelf al een ontwerp van je architect en zoek je een professionele interieurbouwer om het te realiseren? Ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.
 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!

Bel me terug