+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

JE KRIJGT GEEN TWEEDE KANS VOOR EEN EERSTE INDRUK

EEN GOED ONTWERP VAN JE BEURSSTAND BEGINT BIJ JOUW VERHAAL

Om jou te helpen een verpletterende eerste indruk te maken op jouw doelgroep tijdens de beurs, vragen we je in een persoonlijk gesprek allereerst de oren van het hoofd over:

  • je merk
  • je visie op de branche waarin je werkzaam bent
  • hoe de beursdeelname past in je marketingstrategie
  • wat je wilt bereiken met de beurs
  • wat je gaat laten zien op je stand
  • je huisstijl
  • je wensen ten aanzien van de stand
  • je budget voor de stand

JOUW INPUT + ONZE ERVARING = EEN CREATIEF EN GOED UITGEKIEND STAND-ONTWERP

Op basis van jouw input maken wij een stand-design voor jouw beursstand waarin de doelstellingen, boodschap en huisstijl van jouw bedrijf samenkomen. Het ontwerp gaat verder dan geschilderde standbouwwanden en meubelen. Want door decennia aan ervaring weten wij; jouw beursstand moet beursbezoekers onderdompelen in jouw merk. En dat bereik je door op te vallen met de juiste mix van:

JOUW BEURSSTAND WORDT ONZE ZORG

Terwijl jij je focust op jouw dagelijkse werk, neemt één van onze projectmanagers je alle zorgen rondom de beursstand uit handen. Hij of zij hanteert een strakke planning en zit overal bovenop. Je vaste aanspreekpunt is altijd beschikbaar voor jouw vragen en trekt jou op tijd aan je jasje als je iets moet aanleveren. Kortom; jij hoeft je geen zorgen te maken of alles wel goed komt met die beursstand, want dat regelen wij voor je.

Onze specialisten op kantoor, in onze werkplaats, onderweg in onze eigen vrachtwagens en onze eigen monteurs op de beurslocatie zorgen voor een sleutelklare beursstand. We staan altijd voor je klaar, of je nou in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Spanje zit. En ook als er tijdens de beurs iets is, kun je ons altijd bereiken.

Is de beurs afgelopen? Dan zijn wij er snel bij, zodat jij en je collega’s naar huis kunnen om die vermoeide voetjes hun welverdiende rust te gunnen. Wij verzorgen de demontage en het retourtransport van de stand. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor de opslag van jullie beursmaterialen.

MOGEN WE JOU OOK BLIJ MAKEN MET EEN VOORSTEL OP MAAT?

Bel me terug