+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

Impulz expo

HELPT JOU JE BEURSDEELNAME SUCCESVOL TE MAKEN

ONZE SPECIALISTEN ZETTEN ALLES OP ALLES VOOR JOUW BEURSSUCCES

Als je deelneemt aan een beurs, heb je een waslijst van zaken om te regelen. Logisch dat je een zo optimaal mogelijk rendement wilt voor alle moeite die je doet!

VAN ONTWERP TOT VOLLEDIGE PRODUCTIE, OP- EN AFBOUW VAN JE BEURSSTAND

Ons team helpt je graag om van je deelname aan een vakbeurs een succes te maken. Daarvoor hebben we alles in huis. We vertalen jouw wensen, doelstellingen en visie in een creatief standontwerp en realiseren jouw beursstand op maat van A tot Z.

MEER DAN ALLEEN STANDBOUW

Als je het wenst, helpen we je ook graag met de inzet van Augmented en Virtual Reality, regelen de uitnodigingen, catering, hostesses, audiovisuele ondersteuning, geluid, entertainment, give-aways, standparty of een beurstraining.

Je mag dus gerust zeggen dat wij echt àlles in het werk stellen om jou te helpen een succes van je beursdeelname te maken.

NEEM GERUST CONTACT OP EN LAAT JE VRIJBLIJVEND VERRASSEN MET EEN CREATIEF ONTWERP

Bel me terug

Introductie

Eerst vragen we je de oren van het hoofd over je merkvisie, je doelstellingen, je wensen en je budget voor de beursdeelname.

Stand-ontwerp

Jouw input en onze ervaring leiden tot een creatief en doordacht 3D stand-ontwerp, zodat je vooraf precies ziet hoe je stand eruit gaat zien.

Offerte

Van display-meubelen tot audiovisuele middelen – we kunnen elk onderdeel van je project uitvoeren. We geven je dus een realistische offerte.

Projectmanagement

Van materiaalinkoop tot sleutelklare oplevering van je beursstand – je vaste aanspreekpunt regelt het volgens een strakke planning.

Productie

Van balie tot displaymeubel – een vakman bereidt alle stand-onderdelen in onze moderne werkplaats met zorg voor.

Logistiek

Met betrokken mensen en een modern wagenpark verzorgen wij zelf het transport van alle stand-onderdelen naar beurslocaties in heel Europa.

Standbouw

Onze eigen monteurs bouwen je stand op locatie en werken hem met zorg af. Ook de demontage nemen we voor onze rekening.

Opslag

Met een opslagcapaciteit van 16.000 m3 ben je bij ons aan het juiste adres voor de opslag van je beursmaterialen.