+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

Open sollicitatie

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN?

Ons team van specialisten helpt onze klanten om met een interieur of beursstand op maat een verpletterende eerste indruk te maken op hun doelgroep. Wij zijn aanpakkers en zetten er onze schouders onder om een succes te maken van elk project, hoe complex ook.

Onze projecten zijn afwisselend. Zo monteerden we bijvoorbeeld demo-meubelen met high-end tablets in diverse Europese vestigingen van een groot elektronicawarenhuis. Maar ook zijn we jaarrond in de weer met het ontwerpen, plannen en realiseren van stands op diverse beurzen. Het feit dat we zo internationaal werken, betekent dat je -vooral als monteur- regelmatig onderweg bent. Soms ook in de avonden en weekenden. In dat geval regelen wij uiteraard een hotel en krijg je geld mee voor een fatsoenlijke maaltijd.

Waar hard gewerkt wordt, is ook ruimte voor ontspanning. Op vrijdagmiddag proosten we dus altijd met een koud pilsje (of frisje :)) en we hebben 2x per jaar een personeelsfeest.

Ben jij flexibel en handig en wil je heel graag aan het werk, dan zijn wij bereid om in jou te investeren. Laat door middel van een motivatiebrief zien dat je graag bij ons aan de slag gaat en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via het formulier hiernaast, tnv Debbie Rensink, of stuur je motivatie en Curriculum Vitae aan Debbie Rensink, Nijverheidsweg 5, 7071 CH te Ulft.

Solliciteer

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.