+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

BLOG

Hoe wij omgaan met onzekerheid over beurzen door Corona

Door de onzekerheid over vakbeurzen krijgen we veel vragen over risico op annulering, betalingstermijnen, doorlooptijden van projecten, et cetera. In deze blog tref je daarop de antwoorden.

HOE WIJ OMGAAN MET ONZEKERHEID OVER BEURZEN DOOR CORONA

DOOR DE ONZEKERHEID OVER VAKBEURZEN KRIJGEN WE VEEL VRAGEN, BIJVOORBEELD:

“Hoe lang duurt het traject van kennismaking tot kant-en-klare beursstand?”

  • “Wat is de uiterste datum om te starten?”
  • “Hoe het zit met betalingstermijnen?”
  • “Hoe gaan jullie om met last-minute annulering?”

Ons antwoord op die logische vragen is altijd hetzelfde:

Wij behandelen elk project alsof het doorgaat. Dat betekent dat wij allemaal nog aan het werk zijn en ‘gewoon’ alle voorbereidingen voor jouw beursdeelname treffen.

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

Als ons vrijblijvende, creatieve voorstel je heeft overtuigd, maken we heldere afspraken. Zo bouwen we go/no-go momenten in, waaraan we de betalingstermijnen koppelen. Die verschillen per situatie. Een herbouw-stand vergt voor ons immers minder voorbereidingen dan een nieuw te ontwerpen stand. We spannen ons dus altijd in voor een oplossing op maat en daar komen we altijd uit! En wordt de beurs alsnog geannuleerd? Ook dan zoeken we een maatwerk oplossing waar we allebei blij van worden.

Wil jij ook hulp bij de voorbereidingen voor je komende beurs, zodat je straks niet alles last-minute hoeft te doen? Maar wil je niet nu al grote investeringen doen gezien de onzekerheid? Wij kijken graag met je mee.

Blogs