+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

IMPULZ EXPO VERZORGT DE LOGISTIEK VAN JE BEURSSTAND EN BEURSMATERIALEN

Als je regelmatig deelneemt aan een vakbeurs, heb je misschien een beursstand aangeschaft. En die beursstand moet dan ergens worden opgeslagen. Je eigen magazijn is echter ingericht op de core business van je bedrijf – en waarschijnlijk minder op kwetsbare beursmaterialen van allerlei groottes, zoals standwanden, vloeren, meubilair, folderrekken en displays.

OPSLAG VAN JE BEURSSTAND

Impulz Expo heeft beschikking over 16.000m3 opslagruimte speciaal voor beursmaterialen en beursstands. Wij zorgen ervoor dat je standonderdelen van allerlei formaten zorgvuldig gedemonteerd en opgeslagen worden, zodat ze snel weer gebruiksklaar zijn voor de volgende beursdeelname.

TRANSPORT VAN JE BEURSSTAND

Met betrokken mensen en een modern, eigen wagenpark vervoeren wij je beursmaterialen naar vakbeurzen in heel Europa, waar wij ook je beursstand op- en afbouwen.

VOLLEDIGE ONTWERP, PRODUCTIE EN REALISATIE VAN JE BEURSPRESENTATIE

Behalve het vervoer en opslag van je beursstand, kunnen wij ook het ontwerp, projectmanagement en de productie van je beursstand verzorgen. Je krijgt bij ons dan een all-in prijs voor complete project, waarbij wij jou geheel ontzorgen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel me terug