+31 (0) 315 230 314 info@impulz-expo.com

ALLES IN HUIS VOOR EEN SLEUTELKLAAR, KWALITATIEF INTERIEUR

IMPULZ EXPO IS JE SPECIALIST IN INTERIEURMONTAGE

Wij creëren al 18 jaar aan zakelijke interieurs op maat. Van (technisch) ontwerp tot de complete productie en montage; we hebben alles in huis voor een sleutelklaar, kwalitatief interieur. Of je nu je complete project wilt uitbesteden of alleen een onderdeel – het kan allemaal. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook alleen interieurmontage aan.

Met onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs staan wij voor kwaliteit. We zijn flexibel in onze planning en uitvoering, mede doordat we over ons eigen wagenpark beschikken.

WIJ BIEDEN JE ZEKERHEID:

  • Snelle en efficiënte montage, waarbij we uiteraard jouw planning respecteren
  • Nauwkeurige uitvoering door vakkundige montageteams
  • Jouw montageklus wordt onze zorg

NEEM CONTACT MET ONS OP:

  • Als je als retailer, horeca-eigenaar, zorg-of onderwijsinstelling het inrichten van je bedrijfsruimte of kantoor wilt uitbesteden
  • Als je als interieurbouwer of projectbureau de montage liever uitbesteedt
  • Als je als interieurbouwer bij hoge drukte aanvulling zoekt op je eigen montageploeg

Bel me terug

Interieur-ontwerp

Of je nu alleen een kladje hebt of een kant-en-klaar interieurontwerp, wij vertalen je wensen in een 2D of 3D visualisatie en technische tekeningen.

Offerte

We kunnen elk onderdeel van je project zelf uitvoeren. We geven je dus een realistische all-in kostenraming, waarin uitstraling, materialisering en haalbaarheid samenkomen.

Projectmanagement

Van de inkoop van materialen tot de uitrol van je nieuwe interieur in alle vestigingen van de keten – je vaste aanspreekpunt regelt het volgens een strakke planning.

Interieurbouw

Van balie tot kastenwand op maat – een vakkundige meubelmaker bereidt alle onderdelen in onze moderne werkplaats voor.

Logistiek

Met betrokken mensen en een modern wagenpark verzorgen wij zelf het transport van alle projectonderdelen door heel Europa.

Interieurmontage

Onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs leveren kwaliteit. We zijn flexibel en nauwkeurig in onze planning en uitvoering.